Boilies

 

Assortiment

 

MS

Mackeroil & Salmon 20/25mm

De combinatie van de makreelolie met de zalmflavour heeft op menig groot Frans water bewezen het verschil te kunnen maken. De diverse Omega-vetzuren zijn een noodzaak voor de weerstand van de karper en zijn hierdoor een sterke, natuurlijke attractor. De "fishy" smaaktonen verleiden de karper om te proeven. De voedingswaarde zorgt ervoor dat de karper de smaak te pakken krijgt.

MS

Squid & Garlic 20/25mm

De sterke aroma's werken dressuur doorbrekend. De voedingswaarde in de boillies zorgen ervoor dat de karper terug blijft komen om zich te voeden. De boillie heeft zich bewezen op het gebied van het instant vissen én bij de langere voersessies. Met deze boillie is het makkelijk door het kleinere bestand heen te vissen en jacht te maken op de grote jongens.

Scopix 20mm

Als variant op de geroemde smaak doorbreekt deze boillie alle dressuur. De verschillende bekende smaaktonen gecombineerd met nieuwe, onbekende aroma's maken de karper opnieuw nieuwsgierig. Menig grote karper welke zich langere tijd niet meer liet verleiden sneuvelde op deze dressuur doorbreker.

 

 

 

 

Copyright 2008: Xcellent Tackle & Baits B.V.